ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τα Λουκάνικα Φιλιατρών, το Χοιρινό Καπνιστό, το Χοιρινό Παστό, ο Γύρος, τα Σουβλάκια, όλα τα τυποποιημένα προϊόντα έχουν τον δικό τους χώρο παρασκευής και συσκευασίας, που τηρεί όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Το Αλλαντοποιείο και Εργαστήριο Παναγιωτόπουλου βρίσκεται στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Το αλλαντοποιείο εφαρμόζει σύστημα Haccp. ISO: 22000:2005

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Οι συνταγές είναι μοναδικές και βασισμένες στις ρίζες της Ελληνικής γαστρονομίας πολλές δεκαετίες πίσω. Τα προϊόντα μας βασίζονται σε άριστες πρώτες ύλες. Η παρασκευή των Λουκάνικων Φιλιατρών στο σύγχρονο εργαστήριό μας με κορυφαίες συνθήκες υγιεινής. Το κάπνισμα γίνεται με ξύλα ελιάς που έρχονται από τους πρόποδες του όρους Αιγάλεω, όπως ακριβώς τα κάπνιζε η γιαγιά μας.

Τα Λουκάνικα Φιλιατρών είναι ένα εύγεστο έδεσμα που αποτελεί εύκολη και γρήγορη λύση για κάθε νοικοκυρά ή εστιατόριο, αφού το ψήσιμο διαρκεί μόνο λίγα λεπτά!

ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΣΤΟ & ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Το χοιρινό παστό ή τσιγαρίδα είναι η παράδοση της Τρυφιλίας γης. Προσαρμόσαμε τη συνταγή των προγόνων μας σε σύγχρονα επίπεδα με στόχο να αναδείξουμε όσο γίνεται περισσότερο τις γεύσεις του παστού στο σημερινό πιάτο του καταναλωτή. Χρονοβόρα διαδικασία γεμάτη χρώματα, μυρωδιές, εντάσεις, στην παραγωγή είναι κάτι μοναδικό. Σας προτείνουμε να το απολαύσετε σε καγιανά ή στραπατσάδα ή σε απλή ομελέτα. Το συσκευασμένο αυτό προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση, απλά χρειάζεται ένα ελαφρύ ζέσταμα!

Χοιρινό καπνιστό, η παράδοσή του βρίσκεται στις ορεινές περιοχές των Βαλκανίων. 19 ώρες ωριμάζει χοιρινός λαιμός στο φούρνο καπνίσματος με χοντρά ξύλα ελιάς που σιγοκαίγονται για να δώσουν το μοναδικό του άρωμα. Το προσφέρουμε κομμένο σε κοπές των 6 χιλιοστών και σε συσκευασία των 250 γραμμαρίων. Ιδανικό για μακαρονάδα καρμπονάρα, ομελέτες και σαλάτες. Χρειάζεται ένα ελαφρύ ζέσταμα και είναι έτοιμο για κατανάλωση!